För dig som hyr

Tips till dig som hyr

 Fråga oss om någon information känns oklar eller saknas. Ta aldrig för givet att något som är viktigt för dig finns om det inte står med i beskrivningen utan fråga så att du inte riskerar att bli besviken. 

Om du är missnöjd med något vid ankomsten till stugan så vänta aldrig utan kontakta oss direkt. Berätta vad du är missnöjd med. 


Du kommer att få ett hyresavtal där det framgår tydligt vilken bostad du ska hyra, under vilken period du ska hyra, till vilket pris, samt vilka villkor som gäller vid t.ex. avbokning.


Se till så att du får fullständiga kontaktuppgifter på uthyraren. 

Kontrollera så att ägaruppgifterna på stugan du tänker boka stämmer. Det kan du göra gratis genom att kontakta Lantmäteriet på 0771-63 63 63 eller via mejl. Du behöver dock uthyrarens personnummer, uthyrningsobjektets fastighetsbeteckning eller uthyrningsobjektets adress . Fråga oss om denna uppgift.


 

Betalningsregler samt Av- och Ombokningsregler


Anmälningsavgiften, 25% av boendepriset betalas i samband med bokningstillfället för att bokningen ska vara bindande. Slutlikviden betalas senast 42 dagar innan ankomst (samma som Skistar). 


Du har betalat anmälningsavgiften och vill avboka/boka om
Har du 42 dagar eller mer kvar till ankomst behöver du inget giltigt skäl för avbokning/ ombokning.  Vid avbokning behåller vi en expeditionsavgift på 500 SEK. 


Du har betalat hela din resa och vill avboka/boka om
Har du mindre än 42 dagar kvar till ankomst kan du inte av- eller omboka din resa.   

Vid frågor 

 

 

 

Email: ditte@famback.com

 

Telefon: 0701-731540

 

Copyright. All Rights Reserved